Új kollégáinkat keressük ingatlanértékesítési területre! Te szeretnél lenni az egyik?

Az alábbiakban egy rövid összefoglaló arról, hogy milyenek vagyunk Mi, és milyennek kell lenni Neked!

 

Viccesek vagyunk, szeretnénk, ha te is az lennél.

Nálunk jó a csapatszellem, és sokat is teszünk annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Voltunk már főzőversenyen, disznótoron, sütöttünk szalonnát délben ebédre, mert úgy tartotta kedvünk. Gyakoriak nálunk a céges ebéddel egybekötött meetingek, mert mi mindig mindent megbeszélünk, és szeretjük ezt kellemes helyen tenni, és ha az ebédet a cég fizeti, az már csak hab a tortán. Apropó, torta! Mindenki szülinapját megünnepeljük, ajándékot veszünk neki – ez is egy jó ok a csapatépítésre.  A tiedet sem fogjuk elfelejteni!

Gyakran beszólunk egymásnak az önbizalom növelése gyanánt. Na meg azért, mert jólesik! Biztos te is áldozatul esel majd!

Telefonálni is szoktunk. Elég sokat! Olyanokkal is, akiket nem ismerünk! Neked is kell majd!

Szeretjük a rázós, bonyolult feladatokat, együtt mindig megoldjuk őket! Neked is segíteni fogunk! 

Az irodában általában szól a zene, és finom a kávé. Tea is van, ha te inkább azt szereted. Igen, capuccino is, hogy teljes legyen a kép.

Ha már az irodáról esett szó… klímás, tágas, hangulatos. Mindig van parkolóhely, jó a büfé. Használhatod a hiperszuper fényképezőt, nyomtatót, 3D kamerát, és ha ügyes vagy, rövid időn belül kaphatsz távolságmérőt, tabletet, céges mobilt.

Akkor jössz – mész, amikor csak akarsz. Te osztod be az idődet, mi pedig támogatunk abban, hogy ezt hatékonyan tudd kezelni, és sikeres légy.

Kíváncsi vagy, hogy mindezért mennyi pénzt kapsz? Amennyit csak akarsz! Nálunk te alakítod a jövedelmedet! Ha jól dolgozol, sok pénzt keresel, ha sokat dolgozol, még több pénzt keresel! Ennyire egyszerű. Csak legyél elhivatott, lojális és becsületes! Nem kérünk semmi mást.

Tényleg semmit! Nincs képzési díj, asztalpénz, hirdetési hozzájárulás!


Mindent biztosítunk, amire szükséged lesz a sikerhez!Említettük már a bónuszrendszert? Kiemelkedően jól fizet, csak nyerhetsz vele! Tényleg, még az irodán belüli versenyekről se szóltunk? Szoktak lenni, és eddig még senki sem panaszkodott a nyereményére!

 

Szóval ne habozz, legyél a csapatunk tagja, jelentkezz még ma!

 


 

 


 

A fényképes szakmai önéletrajzokat e-mailben az allas@casamia.hu címre várjuk, tárgy mezőbe írd: "Sikeres akarok lenni!"