A sikeres munkák egyik kulcsa az összefogás!

 

A piaci szerelők nem csupán konkurenciát, hanem partnert jelentenek számunkra. Mindenki más-más területen erős, más kapcsolatokkal bővelkedik. Az összefogásnak köszönhetően erősségeink megsokszorózódnak, melyet mind az ön ingatlan ügyei megoldására állítunk hadba!

 

 

 

 


 

 

Mit nyer ön ezzel?

 

  • Mint eladó, bérbeadó ingatlan tulajdonosa, több ingatlaniroda és kollégái kezelik az ön ingatlana hirdetését, így azokhoz is eljut annak híre, aki egy másik irodába toppan be. Jelenleg 10 iroda, több, mint 50 kollégája dolgozik együtmüködési hálónkban. Ezzel a létszámmal felvesszük a versenyt a nagy országos franchise hálózatok helyi értékesítőivel. Mindezt jóval megfizethetőbb árért és kizárólagosság nélkül!
  • Mint vásárló, bérlő nem pusztán csak a honlapunkon található ingatlanok közül vállogathat. Kollégáink a partnerségnek köszönhetően több száz aktuális ingatlan kínálatot tartalmazó adatbázist kezelnek. Legyen bármilyen keresési igénye lakás, ház, telek, ipari ingatlan, a több mint ezer darabos ingatlankínálatból biztosan tudunk Önnek is ajánlani!

 

 


 

 

Partnerinrodáink:

Nagyerdei ingatlan

Formatura Bt.

DB ingatlan

DT ingatlan

Óvárosi ingatlan és hiteliroda

Tótházkezelő Kft.

Átrium ingatlan

Hajdú-Ház Ingatlaniroda

Segner ingatlan

 

 

 

“Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.”

(Mandinka szólásmondás, Afrika)