A 176/2008. (VI. 30.) számú Kormányrendelet értelmében ingatlan eladásakor kötelező elkészíttetni az ingatlan energetikai tanúsítványát 2013. január 9.től az adásvételi szerződésbe az ügyvédnek bele kell foglalni annak azonosító számát. Kötelező tanúsítvány az 50 m2-nél nagyobb épületek esetében, lakások esetében 50 m2-nél kisebb alapterületűre is kötelező.

A partnerünk által készített hiteles energetikai tanusítvány elengedhetetlen az adásvételi szerződésekhez, de az egy éven túli bérleti szerződéseknél is kötelező!

Ezen kívül elfogadják a CSOk igényléshez, hitelhez, pályázathoz energetikai korszerűsítésre. A hiteles energetikai tanusítvány az Országos Építésügyi Nyilvántartásban rögzített és elkészítése után 10 évig érvényes.

 

 


 

 

Szerezze meg tanúsítványát ingyen!!!

Ha most köt cégünkkel értékesítési megbízási szerződést, év végéig az energetikai tanúsítvány elkészítését átvállaljuk Ön helyett!

Amennyiben érvényes elfogadott vételi ajánlattal rendelkezünk az ingatlanra, mi megrendeljük az energetikai tanúsítványt és az adás-vételi szerződésre már visszük magunkkal. Önnek semmi teendője nincs!

Ne habozzon, hívjon bennünket az akció ideje alatt!