Édesanyám mai napig előszeretettel meséli, hogy kislány koromban mindenkinek azzal dicsekedtem, hogy milyen úszómedencés házam lesz, ha nagy leszek. Egy ilyen vagy hasonló történettel szinte mindenki rendelkezik. Ennél mi sem példázza jobban, hogy a lakhatás, az otthon kérdése már egész gyerekkora óta foglalkoztat mindenkit. Álmodozunk kacsalábon forgó palotáról, majd felnőttként nem győzünk eligazodni a lakáskeresés, jogi procedúrák, finanszírozási lehetőségek útvesztőjében. Saját bőrömön tapasztaltam már viszonylag korán, hogy az életem egyik nagy eseménye, az első ingatlanon megvásárlása nem éppen felhőtlen percekből állt. Rengeteg kérdés kavargott a fejemben, nem voltam tisztában a jogi háttérrel,a finanszírozási lehetőségekkel, és ott volt az érzelmi tényező is, mely miatt nehézzé vált a tisztán látás és a megfelelő döntés meghozása. Örültem volna, ha egy szakember segít, és végigkalauzol az adás-vétel folyamatán.

Azért vagyunk mi, a CasaMia Ingatlaniroda a piacon, hogy Önnel ne történhessen meg egy ehhez hasonló eset. Irodám és kollégáim célkitűzése az ingatlan vásárlás és eladás folyamatának megkönnyítése. Szeretnénk levenni a terhet a válláról! Legyen szó jogi kérdésekről, földhivatali ügyintézésről, egy ingatlan értékesítésre való felkészítéséről vagy a vásárlás finanszírozási kérdéseiről, kollégáink felkészülten, több éves szakmai tapasztalattal, rutinnal várják!

Mindenkinek mást jelent egy ingatlan; lehet az otthona, lehet a befektetése, lehet az öröksége, de egyet szeretnénk, ne legyen a terhe!

Keressen bennünket bizalommal!


Gulyás Petronella ügyvezető 

“Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak.”

(Garson Kanin)