Édesanyám mai napig előszeretettel meséli, hogy kislány koromban mindenkinek azzal dicsekedtem, hogy milyen úszómedencés házam lesz ha nagy leszek. Egy ilyen vagy hasonló történettel szinte mindenki rendelkezik. Ennél mi sem példázza jobban, hogy a lakhatás, az otthon kérdése már egész gyerekkora óta foglalkoztat mindenkit. Álmodozunk kacsalábon forgó palotáról, majd ahogy felnövünk ezt felváltják a lakáskeresések, a jogi útvesztők és a finanszírozási lehetőségek utáni őrült hajsza.

 

Ezek miatt vagyunk a piacon. Saját bőrömön megtapasztaltam már korán, hogy az életem nagy eseménye, első ingatlan vásárlásom, nem éppen felhőtlen percekből állt. Rengeteg kérdés adódik az ember fejében, minden évben sok a változás és ott van az érzelmi tényező, mely miatt sokszor nehéz a tisztán látás és a jó döntéshozás.

 

Irodám és kollégáim célkitűzése az ingatlan vásárlás és eladás folyamatának megkönnyítése. Szeretnénk ezt a mindenki életében ritkán előforduló, de annál jelentősebb esemény terhét levenni a vállukról. Legyen szó jogi kérdésekről, földhivatali ügyintézésről, egy ingatlan értékesítésre való felkészítéséről vagy a vásárlás finanszírozási kérdéseiről kollégáink felkészülten, több éves rutinnal várják ügyfeleinket. Mindenkinek mást jelent egy-egy ingatlan, lehet az otthona, lehet a befektetése, az öröksége, de egyet szeretnénk, ne legyen a terhe!

 

Keressen bennünket bizalommal!

 

 

“Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak.”

(Garson Kanin)